. oldal: -  

Régi idők karácsonya

Együtt lenni jó, együtt várni a karácsonyt még jobb!
Tudja ezt Nagy Eszter is, aki 3 kislány édesanyjaként kezdett írással foglalkozni. A Barátság című könyv megjelenése utáni rengeteg biztató visszajelzés hatására a "Régi idők karácsonya" című kötetében újabb kedves történetekkel ismerkedhetünk meg.
Vidéken, a régi időkben játszódó, nem összefüggő meséket hosszabb-rövidebb versek szakítják meg, közös bennük a hagyomány tisztelete, a szeretet és az elfogadás fontossága: olyan értékek, amelyeket mindannyian szeretnénk gyermekeinknek átadni. Eszter tapasztalt édesanya és mesélő: nosztalgikus írásai észrevétlenül segítenek nekünk ebben a kapcsolatteremtésben.
A karácsonyi hagyományok világát játékosan bemutató műveket az írónő saját illusztrációi teszik még egyedibbé, szerethetőbbé.
Ajánljuk a könyvet kicsiknek és nagyoknak egyaránt; ajándékcsomagoláshoz, fadíszítéshez, adventi naptárnézéshez, közös családi sütés-főzéshez, vagy amikor csak egy kis meghittségre vágyunk. Nem lesz szükséges, hogy kinézzünk az ablakon, mert érezni fogjuk a hópelyhes téli esték hangulatát.

Oldalszám: 73 Kötés: kemény kötés EAN: 9786150032788